Ειδήσεις
Tags |

Το νέο Δ.Σ. του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας


Στη συνεδρίαση της Τοπικής Διοίκησης του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), στις 15/06/2022, στα πλαίσια της συνεργασίας και του προγράμματος δράσης των παρατάξεων της ΔΗ.ΚΙ.Ο., Π.Δ.Σ.-Ο, ΠΟΦΕΕ και Τρικαλινών Οικονομολόγων, πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση και κατανομή νέων ρόλων στην Τοπική Διοίκηση. Στη ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος: Χατζής Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Κοτσιμπογεώργος Ηλίας

Γεν. Γραμματέας: Νάτσιος Νικόλαος

Οικον. Επόπτης: Γουγουλιάς Βασίλειος

Ο νεοεκλεγής Πρόεδρος, Γεώργιος Χατζής, έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το πρόγραμμα δράσης και το έργο που έγινε το προηγούμενο διάστημα. Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες το ΟΕΕ, ως σύμβουλος της πολιτείας, αλλά και ως κοινωνικός φορέας, καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ενδυνάμωση του ΟΕΕ είναι απαραίτητη για την οικονομία και την ανάπτυξη της Περιφέρειας και της χώρας. Σήμερα, που τα σύγχρονα προβλήματα είναι πολύπλοκα και σύνθετα, χρειάζονται επιστημονικές προσεγγίσεις, συγκεκριμένες προτάσεις, διεπιστημονικές συνεργασίες και συνέργειες, αλλά και εφαρμογή ορθών πρακτικών, προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Σήμερα, οι Οικονομολόγοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και έχουν επωμισθεί μεγάλο έργο για λογαριασμό της Πολιτείας, είναι επιφορτισμένοι με μεγάλες ευθύνες, χωρίς όμως τις ανάλογες απολαβές και ιδιαίτερα οι νέοι συνάδελφοι μας, αν δεν είναι άνεργοι, εργάζονται με χαμηλούς μισθούς, ή μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Στη διάρκεια της πανδημίας οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, μετά τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό, έβαλαν ¨πλάτη¨ και κράτησαν την οικονομία και την κοινωνία όρθια.

Είναι γεγονός ότι, το Οικονομικό Επιμελητήριο έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες αναβάθμισης των Οικονομολόγων, καταθέτοντας προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Θα συνεχίσουμε σ΄ αυτήν την κατεύθυνση, χωρίς εκπτώσεις σε θέματα αρχών και αξιών, με συνεργασίες και διαρκή αγώνα για ένα επιμελητήριο ωφέλιμο και χρήσιμο στους Οικονομολόγους και στην κοινωνία».

 

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Ε΄ Μυροφόρεια στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης