Ειδήσεις

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας στηρίζει την Πανυγειονομική απεργία


Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας στηρίζει την Πανυγειονομική απεργία και θα συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου & ΚΥ Νομού Καρδίτσας τη Πέμπτη 20 Οκτώβρη στη πύλη του Νοσοκομείου Καρδίτσας .

Κοντεύουμε τα 3 χρόνια από την έναρξη της πανδημίας ,όπου ένα δημόσιο σύστημα σε κατάρρευση κρατήθηκε από τον προσωπικό αγώνα των υγειονομικών και των διεκδικήσεων τους ενάντια στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Μπροστά στο μαύρο και δύσκολο χειμώνα που μας ετοιμάζουν, όπου καλούν το λαό να πληρώσει ξανά ο ίδιος τα σπασμένα της «ανάπτυξης» τους , μας λένε να ξεχάσουμε ότι υγεία είναι δικαίωμα και να χωνέψουμε το γεγονός ότι είναι εμπόρευμα, για κλινικάρχες και επιχειρηματίες . Η υγεία είναι κερδοφόρα επένδυση και προσόν για τους λίγους ενώ για τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής που δεν ξέρει πώς να καλύψει τους λογαριασμούς και τις ανάγκες του, η υγεία έχει μετατραπεί σε είδος πολυτέλειας.

Για αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν απεργιακή κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου , να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση και την υποστελέχωση των δομών υγείας.

Δε κάνουμε πίσω τις ανάγκες μας

Όλοι στο δρόμο του αγώνα για ζωή με δικαιώματα.

Δεν θα πληρώσουμε ξανά τα σπασμένα.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα με απεργιακή απάντηση 9 Νοέμβρη!

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις του Εσπερινού Γυμνασίου - Λ.Τ. Καρδίτσας στο πλαίσιο του Erasmus
Επόμενο άρθρο 2.418 τροχονομικές παραβάσεις στη Θεσσαλία το διάστημα από 9 έως 15 Οκτωβρίου 2022