Ειδήσεις

Το συνδικάτο οικοδόμων στηρίζει την Πανυγειονομική απεργία


Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδομών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας στηρίζει την Πανυγειονομική απεργία και θα συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου & ΚΥ Νομού Καρδίτσας τη Πέμπτη 20 Οκτώβρη στη πύλη του Νοσοκομείου Καρδίτσας .

Κοντεύουμε τα 3 χρόνια από την έναρξη της πανδημίας ,όπου ένα δημόσιο σύστημα σε κατάρρευση κρατήθηκε από τον προσωπικό αγώνα των υγειονομικών και των διεκδικήσεων τους ενάντια στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η βαρυχειμωνιά είναι μόνο για εμάς τους εργαζόμενους και τις οικογένειες μας, για τους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, για τη νεολαία. Για τους επιχειρηματίες, τους εργολάβους, τους παρόχους της ενέργειας, τους τραπεζίτες, δεν υπάρχει βαρυχειμωνιά παρά μονάχα κέρδη.

Για αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν απεργιακή κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου, να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση και την υποστελέχωση των δομών υγείας.

Δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία να δοθούν λύσεις στα μεγάλα λαϊκά προβλήματα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Τη λύση στα μεγάλα λαϊκά προβλήματα μπορεί να τη δώσει μόνο ο οργανωμένος αγώνας των εργαζομένων, του λαού, που βλέπει τη ζωή του να βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο.

Με τον μαζικό, οργανωμένο αγώνα μας θα επιβάλλουμε τις λύσεις που έχει ανάγκη η ζωή μας.

Δεν μένουμε θεατές των εξελίξεων.

Γινόμαστε πρωταγωνιστές για να κερδίσουμε το σήμερα και το αύριο που έχουμε ανάγκη.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα με απεργιακή απάντηση 9 Νοέμβρη!

Προηγούμενο άρθρο Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για τη βράβευση συναδέλφων της
Επόμενο άρθρο Δύο προσλήψεις στην ΕΦΑ Καρδίτσας