Ειδήσεις

Τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Τέλης Σπάνιας


Τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ κ. Θωμά  Βουζαρανίδη επισκέφθηκε  ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Τέλης Σπάνιας με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργούνται στους αγρότες λόγο της μεγάλης καθυστέρησης που καταγράφεται στην αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου.

Κατά την συνομιλία ο διευθυντής ανέφερε ότι πραγματικά υπάρχει πρόβλημα λόγο των φυσικών καταστροφών των συχνών δολιοφθορών που μαζί με την έλλειψη του προσωπικού δημιουργεί αυτή την καθυστέρηση. Παρόλο αυτά γίνετε μια μεγάληπροσπάθειααπό  την ΔΕΔΔΗΕ, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκατασταθούν έγκαιρα οιβλάβες.

Εκτός αυτού ο Βουλευτής Τέλης Σπάνιας αναφέρθηκε και στο θέμα που αφορά την καθυστέρηση στην εγκατάσταση των ΦΟΠ.Ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερεότι μέσα στον Αύγουστο θα αρχίσει η  επίσπευση  στην τοποθέτηση τους.

Κλείνοντας ο κ. Σπάνιας τόνισε πως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κάμπο είναι πολλά λόγο των ακραίων  φυσικών φαινομένων την  παλαιότητα, και την μεγάλη  πυκνότητα του δικτύου, που σε συνδυασμό με τις δολιοφθορές και την μεγάλη καθυστέρηση αποκατάστασης, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα εμποδίζοντας τους αγρότες να αρδεύσουν τα  χωράφια τουςτην κατάλληλη στιγμή και ειδικά με τις τωρινές κλιματικές συνθήκες όπως ο καύσωνας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι καλλιέργειες τους.

Η παρέμβαση της ΔΕΔΔΗΕ σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι άμεση ειδικότερα τους μήνες που η άρδευση στις  καλλιέργειες είναι καθοριστικής σημασίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Νικήτας Παπακώστας ξανά υποψήφιος στο Τ.Σ. Αγναντερού με Φάνη Στάθη και Νέα Πορεία
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώσεις σε συνολικό μήκος 3,2 χλμ. σε περιοχές των Σοφάδων