Ειδήσεις

Τον Περιφερειάρχη επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος


Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος. Θέματα της συνάντησης η αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές που άφησε στο πέρασμά του ο «Daniel», αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Επίσης ο δήμαρχος έθεσε το θέμα  της οδικής σύνδεσης Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα, έργο σημαντικό για την Ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλίας αφού φέρνει πιο κοντά δύο κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς Λίμνη Πλαστήρα και Μετέωρα.Ο κ. Νάνος ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις υποδομές που ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα προωθεί, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Στόχος έξοδος της λίμνης Πλαστήρα στη διεθνή τουριστική αγορά ως δημοφιλής ορεινός προορισμός τεσσάρων εποχών και όλων των ημερών.

Επίσης οι δύο άντρες συζήτησαν το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων, η υλοποίηση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κ. Νάνος ανέφερε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η λίμνη Πλαστήρα να καταστεί εθνικό σημείο αναφοράς για την Καινοτομία του Περιβάλλοντοςκαι ανέφερε τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Κουρέτας αναγνώρισε το πρόβλημα με την διαχείριση των καταστροφών και την ανάγκη άμεσων αποκαταστάσεων. Επίσης ανέφερε στο δήμαρχο ότι αρκετές από τις ιδέες και τις προτάσεις απηχούν και την θέληση του ιδίου για την ισόρροπη  ανάπτυξη όλων των Δήμων. Επίσης δήλωσε ότι θα στηρίξει καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες που προάγουν την ανάπτυξη της κατεστραμμένης από τον “DANIEL” Θεσσαλίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Ανάγκη οριστικής διευθέτησης κατοικιών και οικοπέδων στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25