Ειδήσεις

Τους αθλητές TAE KWON DO του συλλόγου ΠΡΩΤΕΑΣ βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας


Χαμόγελα, χειροκροτήματα και αισιοδοξία για νέες μεγάλες διακρίσεις γέμισαν την αίθουσα της ΠΕ Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της βράβευσης των αθλητών και αθλητριών του αθλητικού συλλόγου TAE KWON DO  Καρδίτσας ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ’’ από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, ηλικίας από 9 έως 15 χρόνων, συνόδευαν οι προπονητές τους κ. Παναγιώτης Φλίσκας, κα Αντιγόνη Παραθύρα και η γυμνάστρια κα Μαρία Γούσια.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού συνεχάρει τα παιδιά για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και την πορεία του συλλόγου, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της ενασχόλησης με το TAE KWON DO, καθώς είναι ένα άθλημα που γυμνάζει μεν το σώμα, αλλά κυρίως ενισχύει την στοχευμένη σκέψη και απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία.

Συνεχάρη επίσης τους γονείς που στηρίζουν και εμψυχώνουν την προσπάθεια των παιδιών τους, αφιερώνοντας χρόνο και συμμετέχοντας ενεργά στην αθλητική τους πορεία.

Από την πλευρά τους τόσο οι προπονητές, όσο και οι αθλητές και οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας και υποσχέθηκαν νέες μεγάλες διακρίσεις στο GRAND PRIX TAE KWON DO, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην πόλη NIS της Σερβίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους αθλητές και στις αθλήτριες του ΠΡΩΤΕΑ και εκείνοι ανταπέδωσαν με ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο, ενώ σε όλους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκίσματα.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το χρονοδιάγραμμα έως την πρώτη κάλπη
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας και στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας