Ειδήσεις

Τρίαθλο στη λίμνη Πλαστήρα στις 9 και 10 Ιουλίου


Την σύνδεση ενός από τα πιο όμορφα τοπία της χώρας, με τον Αθλητικό Τουρισμό επιχειρεί ο  Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και η εταιρεία whynot, ειδική στην οργάνωση αθλητικών γεγονότων. Την  αθλητική εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων «The LakePlastira» (τρίαθλο, aquathlon, κ.α.), συνδιοργανώνουν στις 9 & 10 Ιουλίου 2022.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος αναφέρει: «Κοινός στόχος μας είναι να προσφέρουμε ξεχωριστές συγκινήσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντας, που θα έχουν την τύχη να διαγωνιστούν σε διαφορετικά αθλήματα στον χώρο της Λίμνης. Μέσα από την μαζική συμμετοχή των αθλητών, στόχος είναι να προβληθεί η λίμνη Πλαστήρα και να τονωθεί το τουριστικό προϊόν της Λίμνης Πλαστήρα και της Καρδίτσας γενικότερα, σε μια εποχή μάλιστα που ο εσωτερικός τουρισμός κατευθύνεται στη θάλασσα. Ουσιαστικά επιχειρούμε να στήσουμε μία νέα αθλητική διοργάνωση, η οποία φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα θεσμό εθνικής εμβέλειας αρχικά και έπειτα να προσελκύσει αθλητές από όλον τον κόσμο, όπως συνέβη με την διοργάνωση X -terra, πριν από αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μια πρόκληση και συνάμα μια ευκαιρία. Θα κερδίσουμε το στοίχημα; Απομένει να το δούμε στην πράξη και θέλουμε την στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια αυτή.»

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου με τίτλο «THE LAKE PLASTIRA”, στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την Κυριακή 10/07/2022 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου και συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 10/07/2022 από τις 8.00 π.μ. έως και τις 10.30 π.μ. (α) επί της Επαρχιακής οδού Μητρόπολης – Νεοχωρίου, από τη διασταύρωση Μορφοβουνίου έως τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας και (β) επί της δημοτικής οδού, από την Πλαζ Πεζούλας έως τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Μητρόπολη – Μοσχάτο – Λαμπερό – Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα – Νεοχώρι και από την οδό Κρυονερίου – Κερασιάς – Μουζακίου, σύμφωνα πάντα με την υφιστάμενη σήμανση.Η κίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, κ.λ.π.), θα διευκολύνεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Προηγούμενο άρθρο Με δύο πράσινα βραβεία και το σήμα του Πρεσβευτή Βιώσιμης Ανάπτυξης τιμήθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο Δήμο Σοφάδων