Ειδήσεις

Β. Κωστόπουλος και Μ. Τσιτσώνης υποψήφιοι με τη Νέα Πορεία Μουζακίου


Συνδημότισσες και συνδημότες, Ανακοινώνουμε ακόμη δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για τον Βασίλη Κωστόπουλο από το Χάρμα και τον Μιχάλη Τσιτσώνη από το Πευκόφυτο.

Ένα από τα μυστικά του δημιουργικού έργου που είχε ως Δημοτική Διοίκηση ο Συνδυασμός μας την προηγούμενη τετραετία, είναι οι εύστοχες επισημάνσεις και οι εμπεριστατωμένες προτάσεις των στελεχών του για τα τοπικά προβλήματα. Αυτές αποτελούσαν «οδηγό» για την αντιμετώπισή τους στο μέτρο του δυνατού βέβαια,  καθώς λόγω των απανωτών πρωτοφανών κρίσεων που ξέσπασαν (πανδημία. Ιανός κ.α), ήταν μονόδρομος για το Δήμο η γρήγορη κάλυψη τεράστιων έκτακτων και απρόβλεπτων αναγκών,πέραν των ήδη υπαρχόντων. Οι δυο νέοι υποψήφιοι που παρουσιάζουμε σήμερα διαθέτουν αυτά τα δυο χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως φυσικά και οι άλλοι συνυποψήφιοι, τους οποίους ανακοινώνουμε σε καθημερινή βάση. Όλοι μαζί εμπλουτίζουμε συνεχώς το σχέδιό μας για το Νέο Δήμο Μουζακίου και θέτουμε καινούργιους στόχους για το μέλλον. Η «Νέα Πορεία» συνεχίζεται. Τα καλύτερα έρχονται!

Αναφορικά με τους δυο νέους υποψηφίους, επισημαίνουμε τα εξής:

Κωστόπουλος Βασίλειος του Παύλου, Τεχνικός Εφαρμογών Η/Υ. Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2014, θέτοντας υποψηφιότητα για την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου. Είναι μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Αναπλ. Τομεάρχης Οικονομικών της ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας, μέλος Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δασαρχείου Μουζακίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου-3ου  Νηπιαγωγείου Μουζακίου,Ιδρυτικό μέλος της ΛΕ.Φ. Αναγέννησης Καρδίτσας. Επίσης, πρόσφερε εθελοντική εργασία στο Δήμο Μουζακίου για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του «Ιανού».Μιλάει δυο ξένες γλώσσες(Αγγλικά & Ολλανδικά). Επί σειρά ετών ήταν ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στην Καρδίτσα και στην Αθήνα. Είναι σήμερα ιδιοκτήτης επιχείρησης e shop.

Τσιτσώνης Μιχάλης του Γεωργίου, Αρτεργάτης. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα για την εκλογή στο Τοπικό ΣυμβούλιοΠευκοφύτου. Είναι άνθρωπος της προσφοράς που αγαπάει πολύ το Δήμο μας και είναι έτοιμος να αγωνιστεί δυναμικά για την πρόοδο και ανάπτυξή του.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας