Ειδήσεις

Β. Κρανιάς: Ο Δήμος να παρέμβει άμεσα για τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα σχολεία


Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η βροχόπτωση στη μετακίνηση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία της Καρδίτσας.

Τα προαύλια των περισσότερων σχολείων και οι δρόμοι γύρω από αυτά έχουν μετατραπεί σε λίμνες, μαθητές και γονείς τσαλαβουτούν στα νερά ή μπαίνουν στα προαύλια με τα αυτοκίνητα για να μπορέσουν να περάσουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται όλο και περισσότερο με την συνεχιζόμενη βροχόπτωση, που προβλέπεται να συνεχιστεί όλο το επόμενο 24ωρο, και αποκαλύπτει τη γύμνια του (ανύπαρκτου) κρατικού μηχανισμού και της πολιτικής προστασίας, της έλλειψης στοιχειωδών αντιπλημμυρικών έργων, με αποτέλεσμα με κάθε βροχή να πλημμυρίζουν οι δρόμοι και να προκαλούν τεράστια προβλήματα και αναστάτωση στη ζωή της πόλης.

Ο δήμος με τις υπηρεσίες του πρέπει να παρέμβει άμεσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν στα σχολεία και την διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών.

 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Καρδίτσας, Βασίλης Κρανιάς, Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθρο Επταετές ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Θεσσαλιώτιδος κυρού Κυρίλλου Β΄
Επόμενο άρθρο Επιδοτούμενο πρόγραμμα για την υποδοχή και την μετακίνηση εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων μέσω του MobiliseSME