Ειδήσεις

VAPORESSO: Κορυφαία brand ηλεκτρονικού τσιγάρου


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο https://www.replacesmoke.com/ αναμφίβολα είναι μια από τις κορυφαίες εφευρέσεις που έχει βοηθήσει εκατομμύρια καπνιστές να απαλλαγούν οριστικά από την βλαβερή συνήθεια τους. Η ιστορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου ξεκινά από το 1927 με τον JosephRobinson να κατασκευάζει τον πρώτο ατμοποιητή και λίγα χρόνια μετά το 1963 τον HerbertA.Gilbertνα κατασκευάζει την πρώτη συσκευή χωρίς καπνό.

Το 2004 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά το πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον Κινέζο φαρμακοποιό HonLik. Από τότε έως σήμερα η πορεία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία με εκατομμύρια καπνιστές να τάσσονται υπέρ του ατμίσματος. Το άτμισμα ήρθε για να μείνει αφού ολοένα και περισσότεροι είναι οι ατμιστές καθώς και τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως τα υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/eshop/ygra-anaplirosis με πρωτότυπες και μοναδικές γεύσεις.

Στην παγκόσμια αγορά όπως και στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία brand ηλεκτρονικού τσιγάρου που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καπνιστών είναι η Vaporesso. Πρόκειται για μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία ατμοποιητών και προϊόντων ατμίσματος που εντυπωσιάζει με τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε νεοεισερχόμενους ατμιστές όσο και έμπειρους που αναζητούν αξιοπιστία και κορυφαία απόδοση.

Η τιμή των ηλεκτρονικών τσιγάρων Vaporessoείναι ιδιαίτερα προσιτή, μιας και με λιγότερο από είκοσι ευρώ μπορεί να μεταβεί ένας καπνιστής στο άτμισμα. Η εταιρία διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία σε συσκευές τύπου “στιλό” penstyle, podsαλλά και πιο εξελιγμένες συσκευές γνωστές ως modsσε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για όλες τις προτιμήσεις. Τα προϊόντα διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως οθόνη IMLπου είδαμε στην πρόσφατη κυκλοφορία του νέου ηλεκτρονικού τσιγάρου VaporessoSwagPX80 Kitαλλά και σύγχρονη πλακέτα ελέγχου που εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τα προϊόντα Vaporesso περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και πολλά από αυτά κατέχουν σημαντικές διακρίσεις σε εκθέσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και βραβεία σχεδιασμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης και να απολαύσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vaporesso.

Προηγούμενο άρθρο Στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας ο επίσημος αγιασμός της Β΄θμιας
Επόμενο άρθρο Από τους Τιτάνες Παλαμά στον Σπάρτακο η Μαριάννα Πατσιαλή