Ειδήσεις

Βελτιώνεται ο προπονητικός χώρος κάτω από τη βόρεια κερκίδα του δημοτικού σταδίου


Τους όρους διακήρυξης του έργου κατασκευής και βελτίωσης του προπονητικού χώρου κάτω από τη βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας. Μετά την έγκριση των όρων αναμένεται εντός των ημερών η δημοπράτηση του έργου. Αναλυτικά η μελέτη που θα εφαρμοστεί προβλέπει την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού δαπέδου ταρτάν  πάχους 13,5 mm, IAAF. Το ταρτάν πρόκειται να τοποθετηθεί κάτω από την μεταλλική βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, προκειμένου να διαμορφωθεί  χώρος προπόνησης  αθλητών των τοπικών σωματείων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πριν την τοποθέτηση του ελαστοτάπητα προβλέπεται το υπάρχον δάπεδο με σκυρόδεμα C16/20, πάχους 10 εκατ. περίπου, προκειμένου να γίνει  η επιφάνεια λεία και να ακολουθήσει η τοποθέτηση του ταρτάν.

Από την μία πλευρά του διαδρόμου (Νότια) θα τοποθετηθεί κάγκελο από  σιδηροσωλήνα γαλβανιζέ  Φ48mm και σιδηρό έλασμα (λάμα) 35X5 mm για την προστασία των αθλητών από τους κοιλοδοκούς της μεταλλικής κερκίδας.

Επίσης θα γίνει τοποθέτηση πλαϊνών προστατευτικών καλυμμάτων για την αποφυγή τραυματισμών.

Το ποσό των απολογιστικών εργασιών αφορά στην κατασκευή ηλεκτρικής εγκατάστασης εντός του εσωτερικού χώρου της κερκίδας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των  84.000,00 €

 

Προηγούμενο άρθρο Σε επιφυλακή ο Δήμος Μουζακίου ενόψει της κακοκαιρίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Γιώργου Κωτσού με Θεοδωρικάκο