Ειδήσεις

Βελτίωση και επέκταση αρδευτικών δικτύων δήμου λίμνης πλαστήρα


Ολοκληρώθηκε η υποβολή πρότασης του Δήμου μας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, στο Μέτρο 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», στο Υπομέτρο 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας» και στη Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «Βελτίωση και επέκταση αρδευτικών δικτύων δήμου λίμνης πλαστήρα» και συνολικού προϋπολογισμού 348.000,00 €.

Το έργοπεριλαμβάνει παρεμβάσεις σε τεχνικά έργα ελέγχου και αντικατάστασης του κύριου κλάδου μεταφοράς νερού για την άρδευση καλλιεργειών της Τ.Κ. Κερασιάς καθώς και την κατασκευή νέου κλειστού δικτύου για τις ανάγκες άρδευσης του οικισμού της Κερασιάς. Επιπλέον, περιλαμβάνει την αντικατάσταση τμημάτων στα δίκτυα άρδευσης στους οικισμούς Καλυβίων Πεζούλας και Καλυβίων Φυλακτής.

 

Προηγούμενο άρθρο Τοποθέτηση του Τάσου Τσιαπλέ, εκλεγμένου με την Λαική Συσπείρωση, στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ, στην συζήτηση για τον Τουρισμό
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Εξοικονόμηση ενέργειας με κινητήρες υψηλής ενεργειακής απόδοσης