Ειδήσεις

Βόλει: 7Χ7 για τις Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας


Το αήττητο σερί συνεχίζουν τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη που πέρασαν νικηφόρα και από την Γιάννουλη Λάρισας κερδίζοντας με 3-0 σετ την ομάδα του Φοίβου και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Παρά την διακοπή των αγώνων για τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων και παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα στην επανάληψη του πρωταθλήματος, οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» κατάφεραν να επικρατήσουν της αξιόλογης ομάδας του Φοίβου Γιάννουλης με 0-3 σετ, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα που έγινε τη Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Κορασίδων.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-27, 27-29, 19-25

Απομένουν δύο αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα του Μουζακίου την ερχόμενη αγωνιστική, Κυριακή 15-01-2023, αντιμετωπίζει στην Καρδίτσα τον ΣΠΑΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική, Κυριακή 22-01-2023 υποδέχεται στο κλειστό του Μουζακίου την ομάδα του ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3
ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ – Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0-3
ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 0-3

 

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Βετεράνων στη λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Ημερίδα παρουσίασης του ερευνητικού έργου Ευφυές Οπτικοακουστικό Σύστημα Ενίσχυσης της Εμπειρίας και της Προσβασιμότητας στον Πολιτισμό