Ειδήσεις

Ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΑΣΚ για τη σεζόν 2023-24


 Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Basket League ξεκινά τον Οκτώβριο, με τον Α.Σ. Καρδίτσας παρόντα στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ! Ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια και αγώνες πρωτάθλημα, με νέες ομάδες και νέες προκλήσεις, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις, πολλή δράση και εξαιρετικό θέαμα!

O ΑΣΚ, πιο έτοιμος και ενισχυμένος, θέλει τους φιλάθλους δίπλα του, στην προσπάθειά να κάνει το βήμα παραπάνω, στη δεύτερη χρονιά του στη Basket League. Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου, του καλύτερου «συμπαίκτη» της ομάδας, είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Καρδίτσα να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, να δώσει συνέχεια στο όνειρο και να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά!

Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας, με προτεραιότητα στους κατόχους της περυσινής χρονιάς. Είτε από τα γραφεία του ΑΣΚ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr, οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες με πολλές επιλογές, ειδικές τιμές που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά και οικογενειακά πακέτα, που φέρνουν μαζί στο γήπεδο, γονείς και παιδιά!

 

Τρόπος διάθεσης των καρτών διαρκείας

Οι κάρτες διαρκείας, θα είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους, με φυσική παρουσία αποκλειστικά στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Ισόγειο της Σταμούλη 3, τηλ. 24410 75507, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές και 10-1 το πρωί του Σαββάτου) στις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω για κάθε φάση διάθεσης. Επίσης, για όσους φιλάθλους το επιθυμούν, είναι δυνατή η ηλεκτρονική αγορά μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster.gr.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2023-24 θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

  1. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανανέωσης των θέσεων τους, για τους κατόχους καρτών διαρκείας της περιόδου 2022-23. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να διατηρήσουν τη θέση που είχαν την προηγούμενη σεζόν και για τη νέα περίοδο 2023-24. Η πρώτη φάση ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.
  2. Η δεύτερη φάση δίνει τη δυνατότητα μόνο στους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022-23 να αλλάξουν θέση, εφόσον δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης στην πρώτη φάση. Δηλαδή, ο κάτοχος διαρκείας της περιόδου 2022-23, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κατά προτεραιότητα οποιαδήποτε θέση επιθυμεί, ανάμεσα σε όλες τις θέσεις που δεν έχουν δεσμευτεί στην πρώτη φάση. Η δεύτερη φάση ξεκινά την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023.
  3. Η τρίτη φάση, ξεκινά την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023 και περιλαμβάνει την ελεύθερη διάθεση κατά σειρά προτεραιότητας αγοράς, για όλους όσοι δεν ήταν κάτοχοι διαρκείας την περίοδο 2022-23, ή για όσους κατόχους δεν άσκησαν το δικαίωμα ανανέωσης ή αλλαγής κατά την πρώτη και τη δεύτερη φάση. Στη φάση αυτή, όλες οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελεύθερες για τους φιλάθλους.

 

Οι διαθέσιμοι τομείς και οι τιμές των καρτών διαρκείας

Τομέας VIP

Στον τομέα VIP, διατίθενται οι κάρτες VIP με τιμή 500 € για όλες τις κατηγορίες φιλάθλων, που περιλαμβάνουν χρήση του χώρου στάθμευσης του γηπέδου, άμεση πρόσβαση στην κερκίδα και φιλοξενία στο VIP Lounge.

Τομείς GOLD

Στους τομείς BD και DD, διατίθενται οι κάρτες διαρκείας GOLD σε τιμές:

  • 200 € στην κανονική τιμή για όλους τους ενήλικες και τους νέους άνω των 16 ετών (γεννηθέντες το 2006).
  • 100 € για τα παιδιά έως 16 ετών (γεννημένα το 2007 και μετά).

Τομείς BLUE

Στους τομείς BU, CU διατίθενται οι κάρτες διαρκείας BLUE σε τιμές:

  • 150 € στην κανονική τιμή για όλους τους ενήλικες και τους νέους 17 ετών (γεννηθέντες το 2006).
  • 75 € για τα παιδιά έως 16 ετών (γεννημένα το 2007 και μετά).
  • 120 € για τις κατηγορίες ΑΜΕΑ, Ανέργων, Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Φοιτητών (σύμφωνα με τα αντίστοιχα έγγραφα).
  • Η είσοδος για τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα και ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τις ειδικές θέσεις ΑΜΕΑ στους τομείς BU, CU και DU.
  • Μετά την έναρξη εγγραφών για τις ακαδημίες στο τέλος Αυγούστου, θα ανακοινωθούν ειδικά προνόμια για τους γονείς των παιδιών, που τα παιδιά τους θα συμμετάσχουν στο προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Καρδίτσας.

 

Οικογενειακά πακέτα στους τομείς GOLD και BLUE

Για τις κάρτες GOLD αλλά και τις κάρτες BLUE, ισχύουν ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα. Συγκεκριμένα:

Για τους τομείς BD και DD της κατηγορίας GOLD:

  • 1 γονιός + 1 παιδί: 300 €
  • 1 γονιός + 2 παιδιά: 350 €
  • 1 γονιός + 3 παιδιά: 400 €
  • 1 γονιός + 4 παιδιά: 400 €
  • 2 γονείς + 1 παιδί: 400 €
  • 2 γονείς + 2 παιδιά: 450 €
  • 2 γονείς + 3 παιδιά: 500 €
  • 2 γονείς + 4 παιδιά: 500 €

Για τους τομείς BU και CU της κατηγορίας BLUE:

  • 1 γονιός + 1 παιδί: 225 €
  • 1 γονιός + 2 παιδιά: 260 €
  • 1 γονιός + 3 παιδιά: 295 €
  • 1 γονιός + 4 παιδιά: 295 €
  • 2 γονείς + 1 παιδί: 300 €
  • 2 γονείς + 2 παιδιά: 335 €
  • 2 γονείς + 3 παιδιά: 370 €
  • 2 γονείς + 4 παιδιά: 370 €

 

Δωρεάν είσοδος για τους αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του Α.Σ.Κ.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά και δωρεάν όλους τους αγώνες της ομάδας μας, αλλά και τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας. Στους τομείς AD και AU, δεσμεύεται ειδικός χώρος για τις ακαδημίες, από όπου τα παιδιά των ακαδημιών μας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η διάθεση των καρτών για τα παιδιά των Ακαδημιών, θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο, μαζί με τις εγγραφές στις ακαδημίες για τη σεζόν 2023-24.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί η αθλητική εκδήλωση The Lake Plastira
Επόμενο άρθρο Νέα ασφαλτόστρωση στη Λίμνη Πλαστήρα