Ειδήσεις

Ξεκίνησε το στεγαστικό πρόγραμμα Κάλυψη στο Δήμο Καρδίτσας


Δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα ΄΄Κάλυψη’’ η οποία φορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ στο Δήμο Καρδίτσας.

Η αίτηση υποβάλλεται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α., στη διεύθυνση Μεγ. Αλεξάνδρου 34, Τ.Κ. 43132, Καρδίτσα, (για πληροφορίες στο τηλέφωνο 24410-42363,26345)  καθημερινά και ώρες 08:00 – 16:00 μ.μ., είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: anka@anka.grέως την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023.

Πληροφορίες και Αναλυτική Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΑ: https://www.anka.gr/index.php/el/articles/506-programma-kalypsi-d-karditsas-ypovoli-aitiseon-symmetoxis-idioktiton

Το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής ‘’Κάλυψη’’ της Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του ΟΠΕΚΑ με πόρους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη Χώρα
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας