Ειδήσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου χειμερινές εκπτώσεις


Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά τα καταστήματα παραδοσιακά προετοιμάζονται για την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων. Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου αρχίζει η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο εμπορικός κόσμος της Καρδίτσας περιμένει το διάστημα αυτό εναγωνίως, σαν σανίδα σωτηρίας μπροστά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν και ιδιαίτερα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την πανδημία.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00′ έως 18:00′.

Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβούλιου Αττικής Β. Κορκίδης δήλωσε «ας ελπίσουμε τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και η επάρκεια αγαθών στην αγορά δεν θα συνοδευτούν από την έλλειψη φυσικής παρουσίας ανθρώπινου δυναμικού, λόγω κοροναϊού, ώστε τα εμπορικά καταστήματα να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους πελάτες, που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, και να πλησιάσουν τον προ πανδημίας τζίρο των 5,5 δισ. ευρώ της εκπτωτικής περιόδου».

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Α. Στεργίου: Τα βαθιά εσωπαραταξιακά προβλήματα έχουν οδηγήσει ορισμένους σε αδιανόητο παροξυσμό