Ειδήσεις

Υγεία, αγάπη και προκοπή ευχήθηκε για τις γιορτές ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος


Σε γιορτινό κλίμα, ενόψει των Χριστουγέννων, ήταν οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου, σε δημόσιες υπηρεσίες. Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και η πρόεδρος του ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Θεσσσαλίας κα Λία Ρογγανάκη.

Πρώτος σταθμός η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου τους υποδέχτηκε ο αναπληρωτής διοικητή των Π.Υ. ν.Καρδίτσας αντιπυραγός Στυλιανός Φούκας και το προσωπικό της υπηρεσίας. Στη σύντομη συνάντησή τους επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολλές ευχές για υγεία και κάθε καλό.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να ανταλλάσει θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά τόσο με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο, όσο και με τους διοικητές των τμημάτων, αλλά και το προσωπικό της υπηρεσίας, που, όπως τόνισε ο κ. Νούσιος, και αυτές τις άγιες μέρες βρίσκεται επί ποδός, για την ασφάλεια των πολιτών.

Χαμόγελα και ευχές και στο ΚΕΣΝ, όπου ο Διοικητής Συνταγματάρχης (ΠΖ) Καλλές Ελευθέριος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη, αντάλλαξε με τους παρευρισκόμενους ευχές για ‘’Καλά Χριστούγεννα’’ με υγεία και δύναμη για όλους.

Σε όλες τις υπηρεσίες προσφέρθηκαν συμβολικά , εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας, γλυκίσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διανομή δεμάτων αγάπης εν όψει των αγίων ημερών των Χριστουγέννων