Ειδήσεις

Υγειονομική κάλυψη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας


Όπως κάθε χρόνο και ιδιαίτερα φέτος συμπληρώνοντας 200 χρόνια από το 1821, στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21  Γ. Καραϊσκάκη οργανώθηκαν,  προς τιμή του ήρωα πολιτιστικές εκδηλώσεις μνήμης. Μέσα σε αυτές ο Δήμος Μουζακίου και η Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας οργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία τον 54ο Καραϊσκάκειο δρόμο . Ο αγώνας διεξήχθη,  την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. 

Δυναμική ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής, του Περ/κού Τμ. ΕΕΣ Καρδίτσας, με Επικεφαλή τον Ιατρό και Προέδρο του Περ/κού Τμ. ΕΕΣ Καρδίτσας, Βασίλειο Γκιζλή, που με την πολύτιμη συμβολή των Εθελοντών, ανέλαβαν την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης. Με ομάδα ακολουθούσε κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και με δύο σταθερούς σταθμούς Πρώτων Βοηθειών αλλά και τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό, οι οποίοι βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβουν και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό προέκυπτε κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το Τμήμα μας εισέπραξε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των Τοπικών παραγόντων και των διοργανωτών για αυτή τη μεγάλη προσφορά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία στέφθηκε η 2η Συνάντηση Ποιητών στη λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Δημιουργία Θεματικής Βιβλιοθήκης στο Κρυονέρι