Ειδήσεις

Υποστήριξη Συμβούλων σχολικής ζωής της Β/άθμιας Εκπαίδευσης


Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας – ΣΕΕ ΠΕ86 (Παιδαγωγικής Ευθύνης) με το Εργαστήριο Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  για 2η συνεχόμενη χρονιά, συνδιοργανώνονται τα επιμορφωτικά Εργαστήρια Εποπτείας των Συμβούλων Σχολικής Ζωής για την υποστήριξη των Συμβούλων στις Σχολικές Μονάδες ευθύνης, ώστε να υποστηριχτούν οι Σύμβουλοι στο απαιτητικό έργο τους.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα (ανά δεκαπενθήμερο) ημέρα Δευτέρα και ώρα από 6:30 έως 20:00 μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως πλατφόρμας (webex) και υποστηρίζονται  μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης free open eclass μετά από σχετική εγγραφή.
Η δράση υλοποιείται από τον κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη, PhD, M.ed, M.A., Πληροφορικό, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας, κλάδου Πληροφορικής  (ΠΕ86) και την Χριστίνα Ρούση, Επίκ. Καθ. Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου