Ειδήσεις

Ζώο κατασπάραξε 85χρονη στο Καταφύλλι – Βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή και ακέφαλη


Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι με την 85χρονη που βρέθηκε ακέφαλη στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην 85χρονη προκύπτει ότι: Η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν τη φάει άγριο ζώο. Συγκεκριμένα είχε πεθάνει το πολύ 24ωρες πριν.
Το άγριο ζώο που πιθανότατα ήταν λύκος (πριν μερικές μέρες λύκος της είχε φάει μια κατσίκα σύμφωνα με κατοίκους) της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς.
Το σπίτι της, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως.
Την αστυνομία ενημέρωσαν ο πρόεδρος του χωριού και ο γιατρός που πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε για ημέρες στα τηλεφωνήματα.
Σύμφωνα με κατοίκους, λένε ότι η περιοχή έχει λύκους.
Ωστόσο θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης γι’ αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Προηγούμενο άρθρο Τέμπη: Προπαγάνδα και χειραγώγηση της κοινής γνώμης με στόχο αποσταθεροποίηση της χώρας και αποδυνάμωση Μητσοτάκη - Της βουλευτού Καρδίτσας της ΝΔ Ασημίνας Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο Εβδομάδα ευαισθητοποίησης και πρόληψης δημόσιας υγείας