Ειδήσεις

Ζυγαριές, τεχνολογία στη ζύγιση, μηχανήματα συσκευασίας. Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ


H εταιρεία  ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, με πολλά χρόνια εμπειρίας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, κατέληξε να γίνει ένας από τους ηγέτες στο σχεδιασμό, την κατασκευή συστημάτων για ζύγιση. Οι καινοτόμες λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές ζύγισης είναι στοχευμένες, οικονομικές και αποτελεσματικές.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, πραγματοποιείται όλη η παραγωγική διαδικασία από τη μελέτη, σχεδίαση κατασκευή και τεχνική υποστήριξη των ζυγιστικών μηχανών, ανταλλακτικών.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη με μεγάλη εμπειρία στις τεχνολογίες βιομηχανικής ζύγισης και εκτύπωσης, βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την εφαρμογή σας, εγκατάσταση (hardware και software), διασύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα της εταιρίας (PLCs, ERP, κτλ), εκπαίδευση χειριστών.

Έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως:

 

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ (TRUCK SCALES)

Όλες οι γεφυροπλάστιγγες έχουν σχεδιαστεί με άρτια μέθοδο και τεχνική, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα προϊοντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπαCE, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας. Η γεφυροπλάστιγγα μπορεί να είναι τοποθετημένη σε λάκκο ή επιφανειακά, με ράμπες για ευκολότερη πρόσβαση.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τον έλεγχο και τη διαχείριση της ζύγισης του οχήματος με μια ποικιλία πακέτων λογισμικού και συστημάτων που ελέγχονται από τον χειριστή ή από τον οδηγό.

 

 

 

 

 

 

H εταιρεία  ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ κατασκευάζει ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματα.

Το Μοντέλο ST-70, ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Τομάση Χαράλαμπου & Γιώργου σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα, είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών δημητριακών καρπών.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα. Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Ειδικό σύστημα ζύγισης ελαιοκάρπου, κατασκευής ΤΟΜΑΣΗ, μεγάλης ακρίβειας 0,05%, διότι η ζύγιση γίνεται στατικά.  Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα.  Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου. Χαρακτηριστικά:

  • Ταινία μεταφοράς διαστάσεων 50Χ60cm, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου.
  • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους,
  • Εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και αρίθμηση ζύγισης.

Προϊόντα όπως ο αυτόματος παλετοποιητής, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά Παλετοποιητή T-1:                                                                       

Ταχύτητα περιστροφής της παλέτας : έως 10 στροφές/λεπτό

Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος : 2000 Kg

Διάμετρος πλατφόρμας : 1500 mm

Για πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail:info@gtomasis.com

Linked in: George & Charalampos Tomasis – AchaikiPlastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

Προηγούμενο άρθρο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο Δήμος Μουζακίου: Rapid tests το Σάββατο 24/04