Ορκίστηκαν 4 νέοι κτηνίατροι


  Χθες Πέμπτη 16/7/2009 και ώρα 13:30 στους χώρους του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων πτυχιούχων του Τμήματος.

Ορκίστηκαν τέσσερις (4) νέοι κτηνίατροι, τους οποίους μαζί με τους  συγγενείς και φίλους τους, υποδέχτηκαν από πλευράς Τμήματος το προσωπικό, οι καθηγητές και λοιποί φοιτητές.

Την τελετή συντόνισε η Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγήτρια κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου. Η κ. Αθανασοπούλου έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους πτυχιούχους, και τόνισε και σε αυτούς, όπως κάνει σε όλους τους αποφοίτους του Τμήματος κάθε φορά, την ευθύνη που φέρουν για την ευζωϊα των ζώων. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό αριθμό αποφοίτων,  υπενθύμισε τη δυσκολία περάτωσης της Σχολής λόγω των υψηλών απαιτήσεων που έχει, αλλά επιβεβαίωσε από την άλλη την ευκολία που θα συναντήσουν οι απόφοιτοι του Τμήματος όσον αφορά την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής κ. Πασχάλης Αδάμ Μολυβδάς. Ο κ. Μολυβδάς ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους και συνεχάρηκε τόσο τους ίδιους για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν, όσο και τους γονείς τους για την αμέριστη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πτυχίων στους ακόλουθους αποφοίτους του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

•1.     Δεσύλλα Λώρα-Τζάνετ

•2.     Ιωάννου Αθηνά – Δήμητρα

•3.     Παπαβασιλείου Δημήτριος

•4.     Σταμόπουλος Παύλος.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής συγχαίρει τους πτυχιούχους του

και τους εύχεται ολόψυχα «Καλή Σταδιοδρομία».

Προηγούμενο άρθρο Τσίπουρο Θεσσαλίας «Ο Ταυρωπός»: Μια άλλη πρόταση από την ΕΑΣ
Επόμενο άρθρο Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση για το Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας