Συνεχίζονται οι περιοδείες του Νίκου Παππά


Με συνεχείς επαφές, καθημερινές περιοδείες και επισκέψεις σε όλο το νομό, ο πολιτευτής Καρδίτσας της Ν.Δ. Νίκος Παππάς βρίσκεται σε επικοινωνία με φίλους και υποστηρικτές του  Κατά τις επισκέψεις του σε διάφορα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού ο κ. Παππάς γίνεται δεκτός σε κλίμα εγκαρδιότητας από τους πολίτες, οι οποίοι με τη μεγάλη συμμετοχή τους καταρρίπτουν το μύθο περί απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών. Αντιθέτως του δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσει ότι οι πολίτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για νέους πολιτικούς, με όραμα και καινούργιες ρεαλιστικές ιδέες, γι αυτό και οι συγκεντρώσεις του κόσμου στα μέρη που επισκέπτεται θυμίζουν προεκλογικές συγκεντρώσεις. Η συμμετοχή των πολιτών δεν περιορίζεται στην παρουσία, αλλά επεκτείνεται στις συζητήσεις που ακολουθούν, όπου κατατίθενται οι προβληματισμοί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για συγκεκριμένα τοπικά αναπτυξιακά ζητήματα. 

Ο κ. Παππάς την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε τη Νεράιδα, το Σαραντάπορο και τον Αμάραντο και την Τετάρτη το Καροπλέσι, το Ανθηρό Καροπλεσίου, τη Μούχα και την Καστανιά.

Σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα ο κ. Παππάς είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν γόνιμες τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους παρισταμένους  και αφορούσαν την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ παράλληλα του ζητήθηκαν οι απόψεις του για θέματα που σχετίζονται με την τοπική ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως τη σκυτάλη του ενδιαφέροντος για τις πολιτικές εξελίξεις παίρνουν πλέον νέοι άνθρωποι, οι οποίοι φανερώνουν τη διάθεσή τους να συμμετέχουν και να διερευνούν μαζί με τους πολιτικούς τις λύσεις για εκείνα που τους απασχολούν, εγκαινιάζοντας έτσι ένα νέο είδος πολιτικής σχέσης που καθιστά όλα τα προηγούμενα ξεπερασμένα.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” για το τρέχον έτος»
Επόμενο άρθρο Πέντε φωτοβολταϊκά πάρκα στους δήμους Παλαμά και Σοφάδων