Ειδήσεις

ΑΚΑΚ: Χάλκινη πανελληνιονίκης η Χριστιάνα Τσιαπέρα


Με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από το Βόλο, η αγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κλασικής κολύμβησης παμπαίδων-παγκορασίδων Α-Β που πραγματοποιήθηκε από 6-9 Ιουλίου 2017. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι των 1000 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Μετά από 7 χρόνια έρχεται ένα μετάλλιο πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης στην πόλη μας συνοδευόμενο από καλές επιδόσεις και 8άδες που πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Οι κόποι της Διοίκησης και της προπονητικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια δίνουν επιτέλους τους καρπούς που αξίζει η κολύμβηση της πόλης μας. Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, ως μοναδικοί πρέσβεις της Καρδίτσας σε αγώνες υψηλού επιπέδου, προσπαθούν να αναδείξουν την αγωνιστική κολύμβηση της πόλης μας πανελλαδικά. Ελπίζουμε, τη νέα χρονιά να δοθούν οι ώρες προπονήσεων και οι διαδρομές για την αγωνιστική ομάδα, προκειμένου τα παιδιά αυτά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για διακρίσεις, στο χώρο της κολύμβησης. Το δικαιούνται άλλωστε!!! Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να κατανείμουν τις διαδρομές με αξιοκρατικά και μόνο κριτήρια.

Αναμφισβήτητη πρωταγωνίστρια των αγώνων αναδείχθηκε η Χριστιάνα Τσιαπέρα η οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Χριστιάνα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ. ύπτιο, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα και συμμετείχε στους τελικούς των 50μ. ύπτιο και των 200μ. ύπτιο κατακτώντας και στα δύο αθλήματα την 6η θέση.

Πολύ μεγάλες εμφανίσεις, με ατομικά ρεκόρ, πραγματοποίησε και η Γεωργία Τσιαντά, κατακτώντας την 8η θέση στα 400μ. μικτή ατομική, την 11η θέση στα 800μ. ελεύθερο και την 11η θέση στα 400μ. μικτή ατομική.

Πολύ καλή ήταν και η Ειρήνη Τσαπράζη που έφτασε κοντά στον τελικό.  Η Ειρήνη, που έμεινε εκτός τελικού για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, κατέκτησε την 9η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 10η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 15η θέση στα 100μ. ελεύθερο.

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ έκανε η Αριάδνη Καλούτσα στα 50μ. πεταλούδα τερματίζοντας στην 33η θέση μεταξύ 66 αθλητριών. Επίσης, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε στα 50μ. ύπτιο και στα 100μ. πεταλούδα.

Αρκετά καλός και ο Αλέξανδρος Καβάλας στα 50μ. ελεύθερο μένοντας κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπέροχη προσπάθεια. Μας κάνατε υπερήφανους!!! Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου για την επιστημονική και επαγγελματική δουλειά που κάνουν στο σύλλογο. Φυσικά, για να υπάρχει η αγωνιστική ομάδα θα πρέπει να υπάρχουν τα ανάλογα τμήματα υποδομής ξεκινώντας από τη μικρή πισίνα μέχρι και την προαγωνιστική ομάδα που και φέτος μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών, που στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, στηρίζουν τα παιδιά τους στο δύσβατο μονοπάτι του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι γυναίκες στηρίζουν την απεργία στον Επισιτισμό- Τουρισμό
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα