Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Φίλιας.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ριζοβουνίου.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Βατσουνιάς.

Ο Άγιος Παρθένιος γεννήθηκε στο χωριό Βατσουνιά Καρδίτσης, γι’ αυτό και συγκαταλέγεται στην χορεία των τοπικών μας Αγίων.

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (άλσος Παπαράντζας).

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο ως άνω Ιερό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού Κερασέας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΚΑΚ: Χάλκινη πανελληνιονίκης η Χριστιάνα Τσιαπέρα
Επόμενο άρθρο Σχέδιο ενοποίησης του ΤΕΙ Θεσσαλίας