Ειδήσεις

Από την Καρδίτσα δυο από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25


Το ΜέΡΑ25 έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που αποτελείται από 142 μέλη.

Την περιφέρεια της Καρδίτσας θα εκπροσωπήσουν δυο συντοπίτες μας, η Στέλλα Κορομπίλια, Δημοτική Υπάλληλος και ο Αλέξανδρος Κλημόπουλος, Μηχανικός Η/Υ

Δύο μήνες μετά την ψήφιση του Καταστατικού από τα μέλη πανελλαδικά, αλλά και ολόκληρο το DiEM25, το πανευρωπαϊκό κίνημα του οποίου το ΜέΡΑ25 είναι μέρος, η συμμετοχική διαδικασία συγκρότησης των οργάνων του κόμματος μπήκε σε άμεση εφαρμογή.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική ψηφοφορία και ελεύθερη συμμετοχή όλων των μελών η οποία χαρακτηρίζεται από τρία βασικά σημεία:

Πανελλαδική Κάλυψη:  «Κάλπες» σε όλη την επικράτεια ούτως ώστε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής να περιλαμβάνει αντιπροσώπους από κάθε γωνιά της ΧΩΡΑΣ.

Ευρεία Κοινωνική και Επαγγελματική Εκπροσώπηση: Στην Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 εκπροσωπούνται όχι μόνο όλες οι γωνιές της Ελλάδας αλλά και όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι επαγγελματικές κατηγορίες.

Πραγματική Δημοκρατία: Το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα όπου κληρωτοί, από όλα τα μέλη, εκπροσωπούνται κατά τουλάχιστον 10% στην Κεντρική Επιτροπή, έτσι ώστε ποτέ να μην ριζώσουν  μηχανισμοί.

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Οι ευθύνες για τις καταστροφές του κυκλώνα βεβαίως θα αποδοθούν
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο