Ειδήσεις

Ελεύθερο Δημοτικό Parking στο χώρο πίσω από το πρώην 1ο Λύκειο


Η δημοτική αρχή του Δήμου Καρδίτσας αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο κέντρο της πόλης και αναζητά συνεχώς λύσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό η Tεχνική Yπηρεσία σε συνεργασία με την Yπηρεσία Πρασίνου και το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας προέβησαν σε καθαρισμό και διαμόρφωση του χώρου πίσω από το παλιό 1ο Λύκειο Καρδίτσας, με σκοπό τη χωροθέτηση ενός νέου χώρου στάθμευσης οχημάτων. Σε κοντινή απόσταση από το άλσος του Παυσιλύπου και με είσοδο από την οδό Δαμασκηνού δημιουργήθηκε ένα νέος ελεύθερος χώρος στάθμευσης τουλάχιστον 26 αυτοκινήτων. Τα συνεργεία του Δήμου διαμόρφωσαν με κατάλληλο μηχάνημα γκρέιντερ το υφιστάμενο έδαφος ισοπεδώνοντάς το και απομάκρυναν μπάζα και κλαδιά με εκσκαφέα-φορτωτή και φορτηγά. Έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α  μέσου πάχους 15cm, ώστε να ομαλοποιηθεί η τελική επιφάνεια και να βελτιωθεί η πρόσβαση των οχημάτων.

Στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής είναι να διαμορφώσει το επόμενο διάστημα έναν ακόμα χώρο ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων σε δημοτική έκταση σε κεντρικό σημείο της πόλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Αποστόλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών