Ειδήσεις

Μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων έφτασε στους Σοφάδες


Στο πλευρό των πληγέντων από τις κακοκαιρία και τις πλημμύρες που έπληξαν σφόδρα την ΠΕ Καρδίτσας  βρέθηκε μέσω του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας και του Δήμου Σοφάδων η μεγάλη εταιρεία καθαριστικών προϊόντων «Vileda».

Θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τις ανάγκες των κατοίκων της ΠΕ Καρδίτσας που επλήγησαν περισσότερο, η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να συνδράμει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ετσι το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στους Σοφάδες μια πολύ μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Ο Διευθυντής της «Vileda» κ. Γιώργος Λιούτας, γιος του αείμνηστου οδοντίατρου Δημοσθένη Λιούτα με καταγωγή από την Κυψέλη του Δήμου Σοφάδων,  από την πρώτη στιγμή που έγινε φανερό το μέγεθος της καταστροφής στις   ήρθε σε επικοινωνία με τους φορείς και τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας προκειμένου να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγεισών οικογενειών.

Τα προϊόντα μεταφέρθηκαν στους Σοφάδες δωρεάν μέσω της μεταφορικής εταιρείας «Transcoby» και λόγω του τεράστιου όγκου, ξεφορτώθηκαν αρχικά στο χώρο της εταιρείας «Μάρμαρα Τσινόπουλος» με προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη και δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Τσινόπουλου. Ακολούθως θα μεταφερθούν στο χώρο του ΤΕΒΑ όπου με τη συνδρομή των μελών και φίλων του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας και του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων θα διαχωριστούν και θα διανεμηθούν πόρτα-πόρτα.

Στο χώρο παραλαβής βρέθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνα Μπουρνή και εκπρόσωπος της εταιρείας «VILEDA».

Η κ. Μπουρνή ευχαρίστησε για την γενναιόδωρη και ευγενική προσφορά αγάπης το Διευθυντή της «VILEDA» κ. Γιώργο Λιούτα, την μεταφορική «Transcoby» και τον κ. Ιωάννη Καπετανάκη για τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων, το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο για τη διάθεση χώρου αποθήκευσης , διαλογής και διανομής αλλά και τον κ. Γιώργο Τσινόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος ευχαρίστησε την εταιρεία «VILEDA» και τον διευθυντή κ. Λιούτα για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθειαση μειώνοντας πως «τέτοιες πρωτοβουλίες προσφοράς και αγάπης δίνουν κουράγιο στους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Πληγέντων Καμινάδων συμμετέχει στο συλλαλητήριο
Επόμενο άρθρο Θανάσης Παιδής: Στεκόμαστε πάντα κοντά στο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου