Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής: Στεκόμαστε πάντα κοντά στο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου


Την στήριξή του στο Ράλλυ Ολύμπου, μιας διοργάνωσης που πλέον έχει καταστεί θεσμός καθώς αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά, εκφράζει ο Θανάσης Παιδής.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το 9ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου, φέτος και παρά τις ειδικές συνθήκες που επιτάσσει η πανδημία του κορωνοϊού, κατέγραψε ρεκόρ με πάνω από 100 συμμετοχές να λαμβάνουν μέρος.

Ο Θανάσης Παιδης, στον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στηρίζουν από την πρώτη στιγμή αυτόν τον αγώνα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”, στη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ) και στους υπόλοιπους συνδιοργανωτές, όπως επίσης και στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, στην Ελληνική Αστυνομία και σε όσους στήριξαν με την παρουσία και βοήθεια τους την σημαντική αυτή διοργάνωση.

Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο “μπράβο”, όπως και ένα “ευχαριστώ”, σε όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα. Η δική σας αγάπη για την αυτοκίνηση και ειδικά για τα κλασσικά αυτοκίνητα, όπως και το πάθος σας ώστε να φέρετε σε πέρας τη συμμετοχή σας κατά τις δυο αυτές ημέρες αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε τα στηρίζουμε τη διοργάνωση.

Το Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου αποτελεί έναν σημαντικό δίαυλο μέσω του οποίου προβάλλονται οι ομορφιές της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα και μπορεί – με την συνεργασία όλων – αυτός ο θεσμός να συνεχίσει να τις προβάλει σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την προσπάθεια η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, όπως και όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί όπως ακριβώς συμβαίνει από την πρώτη στιγμή κατά την οποία στεκόμαστε πάντα κοντά σ’ αυτήν την διοργάνωση» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων έφτασε στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Αποζημιώνονται επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ταξί