Μ. Θεοχάρη: Συνεχίζεται η χρηματοδότηση των Κλειστών Γυμναστηρίων Καρδίτσας-Σοφάδων-Μουζακίου-Παλαμά


Μετά από ενημέρωση που είχε η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας κα. Μαρία Θεοχάρη από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, γίνεται γνωστό ότι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ.Α. έχουν εγκριθεί επιχορήγησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Καρδίτσας που αφορούν χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων ως ακολούθως:

  1. 1.      Χρηματοδότηση του Δήμου Καρδίτσας με ποσό ύψους €660.000 για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας.
  2. 2.      Χρηματοδότηση της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με ποσό ύψους €100.000, εκ των οποίων 10.000 ευρώ επιχορηγούνται για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Σοφάδων (Β’ φάση, απόφαση επιχορήγησης 34516/14-12-2011), που αφορά πληρωμή μέρους της 6ης πιστοποίησης του έργου, ύψους 48.000 ευρώ). Έχει ήδη γνωστοποιηθεί η επιχορήγηση ύψους €52.000 για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου.
  3. 3.      Χρηματοδότηση των Δήμων Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου για την αποπεράτωση του περιβάλλοντος χώρου των Γυμναστηρίων ως εξής:

Α. Δήμος Σοφάδων: επιχορήγηση ύψους 74.000 ευρώ

Β. Δήμος Παλαμά: επιχορήγηση ύψους 54.000 ευρώ

Γ. Δήμος Μουζακίου: επιχορήγηση ύψους 96.000 ευρώ.

 

Κατόπιν αυτών, η Βουλευτής δηλώνει ότι «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι συνεχίζεται η χρηματοδότηση για την κατασκευή και αποπεράτωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα. Τα κλειστά γυμναστήρια αποτελούν σημαντικές αθλητικές υποδομές για τους νέους μας και για την αθλούμενη νεολαία του τόπου μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΟΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ