Άμεση ανταπόκριση της Βουλευτή μας Ασημίνα Σκόνδρα στη διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Μουζακίου


Στη δημοσίευση άρθρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Μουζίκου σε τοπικό έντυπο του Νομού μας, η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα απαντά εμπράκτως καταθέτοντας άμεσα Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας διευκρινήσεις για την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορά στην περικοπή των εισοδηματικών κριτήριων των δικαιούχων απορίας.

Η κ. Σκόνδρα απευθύνεται στα τρία συναρμόδια Υπουργεία, αναδεικνύοντας το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες. Μετά από επανειλημμένες περικοπές στα εισοδήματα τους, οι εν λόγω οικογενειάρχες βλέπουν δραστικές περικοπές στα εισοδηματικά κριτήρια, με αποτέλεσμα οι ίδιοι και τα μέλη των οικογενειών τους να βρίσκονται αποκλεισμένα από την παροχή προϊόντων απορίας.

Η κ. Σκόνδρα κατέθεσε την συγκεκριμένη αναφορά, επισυνάπτοντας μάλιστα την επιστολή του Συλλόγου, θεωρώντας ότι η Κυβέρνηση οφείλει έμπρακτα να αποδείξει ότι όχι μόνο δεν έχει βάλει τους πολύτεκνους στο στόχαστρο, αλλά αντιθέτως θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, στα πλαίσια που επιτρέπει ο συρρικνωμένος κρατικός προϋπολογισμός, τόσο τις πολύτεκνες όσο και τις τρίτεκνες οικογένειες.

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του Τμήματος Δασοπονίας και ΔΦΠ της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γενικό Λύκειο Λεονταρίου: Εκδήλωση για την ηλεκτρονική εγκληματικότητα