Πρωτοσέλιδο

Άννα Καραμανλή από την Καρδίτσα: Ό, τι χειρότερο για τον τόπο η νέα συμφωνία


«Η νέα συμφωνία με τους δανειστές ήταν ό, τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τον τόπο. Ο κ. Τσίπρας όσο και αν προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο δεν μπορεί να πείσει κανέναν» δήλωσε από την Καρδίτσα, όπου βρέθηκε την Παρασκευή, η Βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή.

karamanli-3

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, η κ. Καραμανλή δήλωσε πως η νέα αυτή συμφωνία με την τρόικα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα νέο – τέταρτο κατά σειρά – Μνημόνιο με πολύ επώδυνα μέτρα όπως περικοπές στις συντάξεις και μείωση του αφορολόγητου. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά τα πληρώνει ο Έλληνας και ιδίως ο μικρομεσαίος που είναι και η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας».

Η κ. Καραμανλή έδωσε ιδιαίτερο βάρος στα αθλητικά έργα του Νομού καθώς από το πρωί που βρέθηκε στην Καρδίτσα είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί πολλά από αυτά και να ενημερωθεί για την πορεία τους αλλά και για τυχόν προβλήματα.

karamanli-1

Η τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως στον αθλητικό τομέα η Καρδίτσα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πιο αναλυτικά δήλωσε τα ακόλουθα: «Επισκεφθήκαμε αθλητικές εγκαταστάσεις και καταγράψαμε προβλήματα. Η Καρδίτσα είναι ένας Νομός που αγαπάει τον αθλητισμό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί το νέο Κλειστό και σε δύο χρόνια θα μπορούν να μπουν μέσα οι ομάδες. Επισκεφθήκαμε επίσης το Δημοτικό Στάδιο. Εκεί υπάρχει ένα θέμα με τον φωτισμό, ενώ το πρόβλημα με την ανατολική κερκίδα θα πρέπει να ψάξω σε βάθος. Είδαμε και την Αίθουσα Πάλης ΄΄Κώστας Θάνος΄΄ ενώ επισκεφθήκαμε και τις Δημοτικές  Αθλητικές Εγκαταστάσεις Μουζακίου και στη συνέχεια θα πάμε και στους Σοφάδες και αν προλάβουμε και στον Παλαμά. Το Κλειστό και το Κολυμβητήριο είναι σε μια πολύ κατάσταση. Όλοι αυτοί οι χώροι αποτελούν φυτώριο για τους νέους ανθρώπους. Η Καρδίτσα εξάλλου είναι γνωστό πως βγάζει αθλητές».

Επίσης, η κ. Καραμανλή αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η Ν.Δ. για τον αθλητισμό τονίζοντας πως «Πρέπει να στρέψουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Η Ευρώπη κατέχει μία πολύ θλιβερή πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία».

Τέλος, επεσήμανε την αναγκαιότητα να αυξηθούν οι ώρες της φυσικής αγωγής στα σχολεία.

Την κ. Καραμανλή καλωσόρισαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο Πρόεδρός της κ. Λάμπρος Τσιούκης καθώς επίσης και η πολιτευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στην πιστοποίηση μονοπατιών στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία