Άρση της αδικίας για την Κοινότητα Κτιμένης ζητά ο Δήμαρχος Σοφάδων


 Επιστολή στο  Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, προκειμένου οι κάτοικοι της Τ.Κ. Κτιμένης να  μην υποστούν άδικη επιβάρυνση από την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων λόγω των λανθασμένων τετραγωνικών μέτρων που έχουν δηλωθεί στη ΔΕΗ. Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, την οποία κοινοποίησε στους βουλευτές του Νομού,  επισήμανε τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι οικίες στην Τοπική Κοινότητα Άνω και Κάτω Κτιμένης, της Δημοτικής Ενότητας Ταμασίου του Δήμου Σοφάδων έχουν δηλωθεί με λανθασμένη επιφάνεια, με αποτέλεσμα στον λογαριασμό της ΔΕΗ να αναγράφονται περισσότερα μέτρα.

Τα τετραγωνικά μέτρα των οικιών είναι εικονικά ανεβασμένα, και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σοφάδων, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες την διαδικασία διόρθωσης των τετραγωνικών. Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία, μέτρησε όλες τις οικίες της τοπικής κοινότητας και στις 10/10/2011 έστειλε στη Δ/νση Πληροφορικής της ΔΕΗ πίνακα με τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα. Πληροφορούμαι όμως ότι για τον υπολογισμό του φόρου όμως θα ληφθούν υπόψη τα στοιχεία που υπήρχαν στις 17/9/2011.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, ώστε να εξαιρεθεί η Τοπική Κοινότητα Άνω και Κάτω Κτιμένης του Δήμου Σοφάδων, από τις επικείμενες ρυθμίσεις που αφορούν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η απαραίτητη διόρθωση των τετραγωνικών από την ΔΕΗ».

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων
Επόμενο άρθρο ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε: «Η ΠΑΣΚ Δ.Ε. ξανά εκτός θέματος! »