Ειδήσεις

Άρωμα Χριστουγέννων στους Σοφάδες


Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την παρουσία εκατοντάδων Σοφαδιτών, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου  , ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος κάλεσε τον κόσμο να μετρήσει αντίστροφα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Ταυτόχρονα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα.
Στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.
Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης, περιλαμβάνονταν δρώμενα από τοπικούς φορείς και συλλόγους. Αναλυτικά στο εορταστικό πρόγραμμα συμμετείχαν:
Ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων με κεράσματα και πλούσιο  Bazaar

Η Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων
Η Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων
Η Χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Σοφάδων
Tο τμήμα Latin του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων

Όμορφες στιγμές πρόσφερε όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Μάκης Κουτσιούμπας που κατάφερε με το δικό του μοναδικό τρόπο να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια που όλες και όλοι έχουν αγαπήσει.

Στο χώρο της εκδήλωσης  και σε έναν χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο παραγωγοί και βιοτέχνες  τοπικών  προϊόντων του Δήμου εξέθεσαν τα προϊόντα τους και πρόσφεραν παράλληλα γευστικές δοκιμές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Ζωή Βαιοπούλου, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν.Καρδίτσας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Δημοτικής Αρχής,  πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και πλήθους πολιτών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα του Διόνυσου σε γευσιγνωσία
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Κτηνιατρικών Γραφείων το Σάββατο 14/12 & την Κυριακή 15/12