Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροποίητου Κοσμήματος θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας


 Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροποίητου Κοσμήματος θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας από τις 8 – 15 Οκτωβρίου 2011 από τον ζωγράφο Δημήτρη Αργυρίου.

Ο Δημήτρης Αργυρίου γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1962 και μεγάλωσε στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Με τη ζωγραφική άρχισε ν’ ασχολείται το 1991 ως αυτοδίδακτος. Μετά την πρώτη έκθεση παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου και ακουαρέλας στη σχολή του κου Λάζαρου Κτενίδη, καθηγητού της σχολής καλών τεχνών του Καζακστάν.

Έργα του έχουν γίνει εξώφυλλα σε δύο βιβλία:-Τα πλήκτρα-, του κου Παναγιώτη Καραβασίλη από τις εκδόσεις ΟΜΒΡΟΣ και στο βιβλίο του κου Άρνολντ Σέρμαν -Οι Κένταυροι του Πηλίου-από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Έργα του βρίσκονται στο Δήμο Βόλου, Καλλιθέας και Νέας Αγχιάλου.

Με το Κόσμημα άρχισε να ασχολείται  το 2009

Το εργαστήρι του βρίσκεται στη Νέα Αγχίαλο στην οδό 30ης Ιουλίου 83.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές και έχει πάρει μέρος σε αρκετές  ομαδικές εκθέσεις. ( πληροφορίες στο http://www.dargyriou.gr/ )

Τα έργα ζωγραφικής που θα παρουσιασθούν είναι σε μουσαμά και ξύλο με ακρυλικά χρώματα και τα κοσμήματα είναι από ξύλο κοχύλια και μέταλλο.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19:00

Ο Δημήτρης Αργυρίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρδίτσας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καρδίτσας για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Αίθριου της Δημοτικής Αγοράς για τη πραγματοποίηση της έκθεσης.

Προηγούμενο άρθρο Πέντε λόγοι που δείχνουν εκλογές
Επόμενο άρθρο Γ. Αγγέλου: «Είμαστε σε πόλεμο, Πρέπει να μπούμε στη μάχη και να πολεμήσουμε όλοι μαζί»