Ειδήσεις

Έναρξη μαθημάτων Μπριτζ


Ξεκινούν και για την νέα αγωνιστική χρονιά τα προγράμματα μαθημάτων για νέους παίκτες που ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του συναρπαστικού κόσμου του Μπριτζ. Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2,5 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για προπόνηση.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11/10 και ώρα 18.00΄στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6979593255

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τη δημιουργία νέων τμημάτων.

ΤΜΗΜΑ ΜΠΡΙΤΖ
Σ.Α.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις – ψηφίσματα του Συλλόγου Δασκάλων
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι αιτήσεις δήλωσης κυψελών διαχείμασης