Αγοράζουμε τοπικά προϊόντα, στηρίζουμε την τοπική οικονομία – Ενημερωτική καμπάνια από την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, τους Δήμους και εκπροσώπους φορέων


Ενημερωτική καμπάνια για την στήριξη των τοπικών προϊόντων και των τοπικών επιχειρήσεων οργάνωσε η αντιπεριφέρεια Καρδίτσας σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο, τους Εμπορικούς συλλόγους Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου, το δίκτυο τροφίμων και ποτών και τα επαγγελματικά σωματεία της περιοχής μας.
Στόχος της ενημερωτικής εκστρατείας, ήταν να ενημερωθούν οι καταναλωτές για την ανάγκη στήριξης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα που οι αγορές είναι αυξημένες λόγω των εορτών.
Το πρωί της Μ. Τετάρτης κλιμάκιο με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη κ Β. Τσιάκο, το δήμαρχο κ Κ. Παπαλό, τον Εκπρόσωπο του ΕΒΕ κ Ντενίση, εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου και περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσαν στην αγορά και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, υπέρ των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση των πολιτών ήταν θετική ενώ για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι τα τοπικά προϊόντα τυγχάνουν της γενικής αποδοχής του καταναλωτικού κοινού.
Προηγήθηκε αντίστοιχη εκστρατεία με τους τοπικούς φορείς σε Παλαμά και Σοφάδες.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος, δήλωσε πως είναι απαραίτητο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η πατρίδα μας, να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις.
«Αγοράζοντας τοπικά προϊόντα τα οποία είναι αρίστης ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, στηρίζουμε τις  τοπικές επιχειρήσεις  και την τοπική οικονομία. Είναι μια λογική η οποία πρέπει να κυριαρχήσει. Ας γίνουμε περισσότερο τοπικιστές για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι, κόντρα στην οικονομική κρίση», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο Μ. Θεοχάρη: «Θα ενταχθεί στο Τομεακό Πρόγραμμα του ΥΠΟΜΕΔΙ ο δρόμος Καρδίτσας-Τρικάλων»