Αγώνες σκοποβολής στην Ανάβρα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες πρακτικής σκοποβολής level 1 που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στο Σκοπευτήριο Ανάβρας.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Σκοπευτικός όμιλος Ταμασίου και συμμετείχαν αθλητές από 8 διαφορετικούς Συλλόγους της Θεσσαλίας. Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος πλαισιωμένος από  τους Αντιδημάρχους Παύλο Ραγιά και Κωνσταντίνο Γκουγκούδη καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ανάβρας Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές στους 3 πρώτους αθλητές των κατηγοριών Standard και Production.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ταμασίου Ανδρέα Παπαδήμα για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων συζήτησε μαζί του την προοπτική βελτίωσης των εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη σημαντικότερους αγώνες.  Σχετικά ο Δήμαρχος Σοφάδων επισήμανε: «Η βελτίωση και η αναβάθμιση της αθλητικής υποδομής στο Δήμο μας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Παράλληλα ενισχύουμε  τις προσπάθειες που γίνονται από Συλλόγους και Ομίλους της περιοχής μας και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όλα έτοιμα για το 4ο Πανελλήνιο συνέδριο «Λαϊκός Πολιτισμός και Εκπαίδευση» - Πρόταση Αυδίκου για δημιουργία Κέντρου Λαογραφικών Σπουδών στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας