Αλλάζει όψη το Αθλητικό Κέντρο Σοφάδων


Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σοφάδων, από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 μεταμορφώνει την εξωτερική περίφραξη του Αθλητικού Κέντρου Σοφάδων με τη συνεργασία μελών της ομάδας UrbanAct.

Έξι καλλιτέχνες με μεγάλη εμπειρία στις δημόσιες τοιχογραφίες και στα graffiti χρωματίζουν την περίφραξη του αθλητικού κέντρου Σοφάδων με θέματα αθλητισμού και περιβάλλοντος.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. θέλοντας να ενισχύσει τη συμμετοχή, την αλληλεπίδραση μεταξύ συλλόγων, σωματείων και φορέων της πόλης των Σοφάδων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στη ζωγραφική του χώρου το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00.

Η συμμετοχή στις μέρες μας δίνει ελπίδα.

 

Ταυτότητα UrbanAct

H UrbanAct ιδρύθηκε το 2012 με πρωτοβουλία μελών της ομάδας Carpe Diem και με στόχο να συνεχίσει το έργο της προώθησης της τέχνης και των τεχνικών των Εναλλακτικών Μορφών Πολιτισμού με ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες τοιχογραφίες. Αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο.

http://urbanact.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι οι φανταστικοί μας φίλοι!
Επόμενο άρθρο Προετοιμασία του Δ. Καρδίτσας ενόψει των Περιφερειακών Αγώνων Υπερελαφρών Αεροσκαφών