Ειδήσεις

Ανάρτηση πίνακα κατάταξης για το πρόγραμμα της Νιτρορύπανσης


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Καρδίτσας, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στήριξης (ένταξης), στην δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα».

Η προσωρινή κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης, συνολικού ύψους 200.000.000 ΕΥΡΩ.

Οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα κατάταξης και τον τρόπο πρόσβασης των σε αυτόν, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, οι υποψήφιοι που δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα της κατάταξης, μπορούν να υποβάλουν προσφυγή (ένσταση) εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης του προσωρινού πίνακα (22 Μαρτίου 2018), δηλαδή μέχρι την Δευτέρα  2 Απριλίου 2018, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (Π.Σ) της δράσης στον ιστότοπο: https://p2.dikaiomata.gr/M1014/ κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Για τις μη παραδεκτές αιτήσεις στήριξης λόγω υπέρβασης του προϋπολογισμού δεν είναι απαραίτητη η υποβολή ένστασης.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι ο οριστικός πίνακας κατάταξης θα περιλαμβάνει επιπλέον παραδεκτές αιτήσεις στήριξης μέχρι την κάλυψη του ποσού της υπερδέσμευσης (130%), δηλαδή του ποσού των 260.000.000 ΕΥΡΩ.

 

 

Καρδίτσα, 23 Μαρτίου 2018

 

Προηγούμενο άρθρο Στις 20 Μαϊου ο Πλαστήριος Δρόμος 2018
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Κώστα Τσιάρα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου