Ειδήσεις

Μήνυμα Κώστα Τσιάρα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


Η διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, υπενθυμίζει στους απανταχού Έλληνες, σε όλες τις άκρες της Γης, τα υψηλά ιδανικά με τα οποία πορεύτηκετο Έθνος μας στην μακραίωνη ιστορία του. Τις αρχέςτης ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, και της δικαιοσύνης, με τις οποίες ενέπνευσε ολόκληρο τον κόσμο.

Μας θυμίζει ταυτόχρονα εκείνες τις σπουδαίες ηθικές αξίες τηςεθνικής μας ταυτότηταςκαι της Ορθόδοξης πίστης μας, που μας κρατούν ενωμένους σε καιρούς δύσκολους.

Και υπογραμμίζει στην ιστορική μας μνήμη,εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν τους ακλόνητους πυλώνες στους οποίουςο Ελληνισμός μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες του για να ανταπεξέλθει στις σημαντικές προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπος.

Προκλήσεις που καθιστούν επιτακτική την αναγκαιότητα, η δική μας γενιάνα ανοίξει ξανά τον δρόμο της προόδου και της εθνικής αξιοπρέπειας,τον οποίο δικαιούμαστε να βαδίσουμε με σταθερότητα.

Για να δημιουργήσουμε ξανά μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη. Μια Ελλάδαικανή να πρωταγωνιστήσει  στη διεθνήπολιτική σκηνή, και να οικοδομήσει σχέσεις ειρηνικής συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού, ιδίως στην ασταθή γειτονιά της Νοτιοανατολικής  Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθρο Ανάρτηση πίνακα κατάταξης για το πρόγραμμα της Νιτρορύπανσης
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ