Ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου ο κ. Απόστολος Καπράνας


  Τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας ανέλαβε και επίσημα ο κ. Απόστολος Καπράνας παραλαμβάνοντας από τον κ. Γιάννη Γεννάδιο, με τον οποίο είχε συνεργασία για τρέχοντα θέματα και προτεραιότητες του τομέα ευθύνης του.

Ο κ. Απ. Καπράνας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 « Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Δομήνικο Βερίλλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου.

 Θέλω να διαβεβαιώσω τον ίδιο, τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά και τους δημότες ότι γνωρίζω τις  ευθύνες που αναλαμβάνω και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ με επιτυχία στα καθήκοντά μου.

Νοιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω και τον προκάτοχό μου και εκλεκτό συνάδελφο κ. Γιάννη Γεννάδιο για το έργο του στον τομέα που αναλαμβάνω, το οποίο θα προσπαθήσω να συνεχίσω για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των δημοτών.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους το 2010 να είναι μια χρονιά με υγεία, αγάπη και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»

Προηγούμενο άρθρο Ανάγκη για περαιτέρω αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παρέλαβαν οι νέοι Aντινομάρχες