Ειδήσεις

Ανακαινίστηκε το Θεοδωρίδειο Κέντρο-Ορίζοντες


Με μια νέα δωρεά της αρχικής δωρήτριας Λυδίας Θεοδωρίδου, το «Θεοδωρίδειο Κέντρο-Ορίζοντες», που συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια λειτουργίας, ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά με πλήρη θερμομόνωση ―περιλαμβάνει και την αντικατάσταση όλων των αλουμινίων (πόρτες και παράθυρα)―, επιδιόρθωση των μαρμάρων και ελαιοχρωματισμό των εσωτερικών χώρων.
Οι μαθητές, το προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο θέλουν να ευχαριστήσουν δημοσίως τη δωρήτρια, καθώς αποδεικνύει συνεχώς με τις πράξεις της ότι την απασχολεί η εύρυθμη λειτουργία του κέντρου που η ίδια δημιούργησε με τη δωρεά της, αλλά και να ευχαριστήσει:

Τον κ.Χρήστο Μανώλη για την προσφορά του στην αντικατάσταση των αλουμινίων και την κατασκευή τους αλλά και για τη δωρεά του, καθώς δεν πληρώθηκε για κάποια εξ αυτών.

Την εταιρεία Βλάχος Μονωτική για την προσφορά και την κατασκευή της θερμομόνωσης, αλλά και για τη δωρεά του στη συνολική τιμή του έργου.

Την αρχιτεκτόνισσα Λίλα Βαρελά και τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Βαρελά για τον αφιλοκερδή σχεδιασμό και έλεγχο των εργασιών.

Τον Δήμο Καρδίτσας για τον ελαιοχρωματισμό των εσωτερικών χώρων,την πλακόστρωση του αύλειου χώρου και τον μηχανικό του Δήμου, κ.Αλέκο Λάππα για την επίβλεψή του.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ελένη Αντωνίου

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης ενημερώνει τους κατοίκους Παμίσου και Σελλάνων
Επόμενο άρθρο ΙΕΚ: Εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζόμενων