Ανακαινισμένη αίθουσα για την Πνευματική Εστία


Ανακαινίστηκε η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιτσομαγούλας.

Τελετή αγιασμού στην ανακαινισμένη αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Καρδιτσομαγούλας «Πνευματική Εστία», με την ευκαιρία και της έναρξης των μαθημάτων για τη νέα περίοδο, ο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Δ. Καρδιτομαγούλας.

Στην εκδήλωση  εκτός των άλλων παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος  Βερίλλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Νίκου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ Θεοφάνης Βότσης και Αθανάσιος Παπαστολόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, το Δ.Σ. του συλλόγου, οι χορευτές του, καθώς και πολλοί κάτοικοι  του Δ.Δ. Καρδιτσομαγούλας.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης συνεχάρη τη Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για την έντονη δραστηριοποίησή τους στον τομέα του Πολιτισμού, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενασχόλησης νέων παιδιών με την Παράδοση και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλ. Χουλιάρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την συνεχή υποστήριξή τους προς το Σύλλογο και την ανακαίνιση της αίθουσας, έκανε έναν σύντομο απολογισμό δράσης, ενώ παρουσίασε και τους στόχους της νέας περιόδου.

Προηγούμενο άρθρο Το Παυσίλυπο είναι το “σήμα κατατεθέν” της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Έργα στον Παλαμά & στην Μεταμόρφωση «Σωτήρα»