Ανακοίνωση ΤΑΠ –ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904


«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι μετά από πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Σταδίου, θα επιβαρυνθεί με τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Πληροφορηθήκαμε ότι  ορίστηκε ο αγώνας της συμπολίτισσας ομάδας του ΑΟΚ με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ενώ την Τρίτη ή την Τετάρτη (θα οριστεί σήμερα η ημερομηνία), θα διεξαχθεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ηρακλή Ψαχνών!

Μάλιστα την μεθεπόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένο κι άλλο ματς της ομάδας μας με τον Οδυσσέα Κορδελιού για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!
Δηλαδή, με λίγα λόγια, όλη η προσπάθεια που συντελέστηκε αυτόν το μήνα κινδυνεύει να πάει στράφι και ο ούτως ή άλλως προβληματικός χλοοτάπητας να φθαρεί πριν καλά – καλά ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος!
Δίχως την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με τη συμπολίτισσα ομάδα του ΑΟΚ, την προσπάθεια της οποίας σεβόμαστε απεριόριστα και απευθυνόμενοι προς την διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου και του Δήμου Καρδίτσας ρωτάμε:
1. Δεν γνωρίζετε ότι ο χλοοτάπητας του Σταδίου  είναι προβληματικός και δεν αντέχει τόση επιβάρυνση;
2. Καθημερινά οι υπάλληλοι του Σταδίου που φροντίζουν για τη συντήρησή του μας ενημερώνουν  πως δεν πρόκειται ν’ αντέξει με αγώνες δύο ομάδων! Δεν έχετε ενημερωθεί περί αυτού;
3. Δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει την χρησιμοποίηση του ίδιου γηπέδου από δύο ή και περισσότερες ομάδες όταν η μία εξ αυτών αγωνίζεται σε επαγγελματικό πρωτάθλημα;

4. Γνωρίζετε πως αν δεν εφαρμοστεί αυτός ο κανονισμός υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας (στην προκειμένη περίπτωση της Αναγέννησης) από τα ποδοσφαιρικά όργανα;
Για να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο και από τις δύο ομάδες  υπ’ αυτές τις συνθήκες χωρίς να καταστραφεί ο χλοοτάπητας είναι αδύνατον.

Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και με γνώμονα το συμφέρον και των ομάδων αλλά και του Σταδίου».

 

 

Εκ της διοικήσεως

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο ΤΡΑΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - Την Πέμπτη 18/10 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα