Ειδήσεις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αριστοτέλη Σπάνια


Αγαπητοί συμπολίτες, Ως κάτοικος του Δήμου Καρδίτσας και έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές από την θέση του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου «Καρδίτσα ο τόπος μας».

Θέλω να σας διαβεβαιώσω με εντιμότητα, διαφάνεια και σεβασμό προς τον καθένα σας, ότι θα εργαστώ σκληρά για τη αναβάθμιση και βελτίωση του δήμου μας, με κύριο όραμα μου το σχεδιασμό ενός αναπτυξιακού χάρτη που πρέπει όλοι μαζί να σχεδιάσουμε ώστε να αφορά, ίσα και δίκαια, όλες τις περιοχές του δήμου μας, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Η γνώμη του κάθε ένα δημότη και της κάθε δημότισσας θα αποτελεί το σημείο εκκίνησης για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της περιοχής μας, δίνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο μια ουσιαστική  προοπτική ανάπτυξης.

Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω και με πλήρη επίγνωση, στηρίζω συνειδητά την υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιάκου, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές, μακριά από αντιπαλότητες και άνευ ουσίας διαξιφισμούς. Κοιτάμε μπροστά και χαράσσουμε μια καινούργια αρχή ενωμένοι σ ένα σκοπό: Να κάνουμε τον τόπο μας ένα Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, που θα υπηρετεί τον Πολίτη!!!

Για αυτό δηλώνω “παρών” για ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, σχεδιασμού, στόχευσης, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με “έργα και πράξεις’.

Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου στη διάθεση των πολιτών του δήμου Καρδίτσας, ευελπιστώντας στην στήριξή όλων. Με τη δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είναι ο καιρός να δώσουμε στην Καρδίτσα και τα χωριά μας τη θέση που τους αξίζει!!!!

ΣΠAΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤEΛΗΣ

ΠΡOΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΚΑΡΔIΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση και κοπή πίτας Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δυναμικό παρόν έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Agrothessaly