Ειδήσεις

Αναστολή λειτουργίας για το κατάστημα της ΔΕΗ στην Καρδίτσα


Η ΔΕΗ Α.Ε. σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στην Καρδίτσα, ενημερώνει για τα εξής:

  • Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος μέχρι και την Πέμπτη 26.11.2020.
  • Προγραμματίστηκε συστηματική απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.
  • Προγραμματίστηκε για την Τρίτη 24.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της  Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 για όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Παρασκευή 27.11.2020
  • Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ dei.grγια όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.

 Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

 

Προηγούμενο άρθρο ΔΑΣ-ΟΤΑ: Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθρο Σχετικά με το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Καρδίτσας