Ειδήσεις

Ανοικτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου


Συνδημότισσες, Συνδημότες

Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής είναι κρίσιμη για το μέλλον του Δήμου μας. Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε στην ίδια συνταγή που οδήγησε την πόλη και τα χωριά μας σε μια κακή κατάσταση ή αν θα αλλάξουμε  σελίδα. Εκείνο που χρειάζεται ο Δήμος μας είναι μια νέα οπτική στα πράγματα. Η διαχείριση που βλέπει μόνο αριθμούς και αγνοεί την κοινωνία, δεν οδήγησε ποτέ και κανέναν πουθενά.

Προφανώς τα οικονομικά δεδομένα έχουν τη σημασία τους, ωστόσο αν δεν υπάρχει ένα ευρύτερο αναπτυξιακό σχέδιο, αν δεν ξεφύγεις από τους αριθμούς και δεν τολμήσεις να προχωρήσεις σε καινοτόμες ενέργειες, τότε δεν μπορεί να περιμένεις πολλά.

Στοχεύουμε να είμαστε μια δημοτική αρχή που θα νοιάζεται πρώτα για τους Δημότες της και μετά για τους αριθμούς. Μια δημοτική αρχή που θα αναπτύξει δράσεις προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο στο τέλος της τετραετίας η Καρδίτσα να είναι μια τελείως διαφορετική πόλη και τα χωριά μας να έχουν μια τελείως διαφορετική εικόνα. Ο στόχος είναι υψηλός και συγχρόνως δύσκολος. Για να τον πετύχουμε χρειαζόμαστε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις να σταθούν δίπλα μας. Να σχεδιάσουμε μαζί τους για την πόλη μας, για τα χωριά μας.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Την Κυριακή χρειαζόμαστε την ψήφο σας για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, όχι σε τοπικό επίπεδο, αλλά στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Σε αυτά τα κέντρα θα δοθούν οι πραγματικές μάχες για να φέρουμε την Καρδίτσα  στο προσκήνιο. Χρειάζεται να έχουμε τη δύναμη της κοινωνίας για να διεκδικήσουμε, για να πείσουμε, για να κερδίσουμε αυτό που μας ανήκει, αυτό που μας αξίζει.

Φίλες και φίλοι

Με γνωρίζετε. Ποτέ δεν κρύφτηκα. Πάντοτε μαζί με όλους εσάς διεκδίκησα για την Καρδίτσα μας, για  τον τόπο μας. Από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη θεωρώ ότι με μπροστάρη τον Κώστα Αγοραστό αλλάξαμε σε πολλά επίπεδα την εικόνα του νομού. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και το Δήμο. Θέλουμε ένα Δήμο που θα ηγείται των εξελίξεων. Πάντοτε έχοντας αίσθηση του μέτρου, θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε μια ιδιαίτερη ταυτότητα σε αυτή την πόλη, σε αυτό το Δήμο, που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Με την ψήφο σας την Κυριακή βοηθήστε μας να κάνουμε τα σχέδια μας πραγματικότητα. Για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για εμάς. Μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Βασίλης Τσιάκος

υποψήφιος Δήμαρχος

«Καρδίτσα, ο τόπος μας»

Προηγούμενο άρθρο Φώτης Αλεξάκος: Αντισταθείτε
Επόμενο άρθρο Δήλωση Νίκου Καραγιάννη για την εκλογή του στις Περιφερειακές εκλογές