Ειδήσεις

Δήλωση Νίκου Καραγιάννη για την εκλογή του στις Περιφερειακές εκλογές


Φίλες και φίλοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός μας «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου- είτε εκλέγονται είτε όχι – για τον έντιμο αγώνα πουδώσαμε. Το έργο του Περιφερειάρχη τα τελευταία 9 χρόνια είναι πολύ μεγάλο και εκτιμήθηκε από τους πολίτες.

Προσωπικά  ,θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις Περιφερειακές εκλογές, αναδεικνύοντάς με Περιφερειακό Σύμβουλο. Αλλά να ευχαριστήσω και αυτούς που,για διαφόρους λόγους, δε με ψήφισαν .

Η  κατάκτηση δε της 1ης θέσης αποτελεί για μένα επιπρόσθετη τιμή και ευθύνη.

Έκανα έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Χωρίς λαϊκισμούς, υπόγειες διαδρομές  και ανέξοδες υποσχέσεις. Ήρθα σε επαφή με όσους περισσότερους πολίτες μπόρεσα και τους μίλησα με ειλικρίνεια και καθαρότητα.  Η κοινωνία είναι πλέον έτοιμη να ακούει αλήθειες και όχι απλά μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι σήμερα είναι μια μέρα ηθικής και πολιτικής δικαίωσης για εμένα.

Μετά από μια μακρόχρονη σταθερή πορεία στα κοινά σε διάφορες θέσεις πουθεωρώ ότι υπηρέτησα με ευθύνη , εντιμότητα και αξιοπρέπεια, οι πολίτες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.  Αποδεικνύεται ότι ,όταν το λόγο έχει  η κοινωνία και όχι κλειστά κυκλώματα πίσω από κλειστές πόρτες, τότε το φως νικάει το σκοτάδι!

Είχα ζητήσει από τους πολίτες δύο πράγματα. Να πιστέψουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και να  με εμπιστευτούν. Τα έκαναν και τα δύο. Και αυτό με γεμίζει με τιμή και ευθύνη.

Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, όχι μόνο για το καλό του  νομού αλλά και για την αναβάθμιση της πολιτικής και των πολιτικών στα μάτια της κοινής γνώμης.

Το μήνυμα και η εντολή  της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών είναι ξεκάθαρα! Αξιοπρέπεια, ήθος ,ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Θα προσπαθήσω να τιμήσω στο ακέραιο αυτή την εντολή.

Ευχαριστώ και πάλι τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την τιμή που μου έκανε να συμπορευτώ μαζί του.

Θα ήταν όμως παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλους τους  καλούς  φίλους και συνεργάτες που στάθηκαν πολύτιμοι βοηθοίκαι με ακολούθησαν αγόγγυστα σε αυτή την πορεία. Να ευχαριστήσω όμως  και την οικογένειά μου,κυρίως τα παιδιά μου , που όλο αυτό τον καιρό δεν ήμουν δίπλα τους όσο θα ήθελα ,  αλλά και τη γυναίκα μου που στέκεται πάντα δίπλα μου με αξιοπρέπεια και υπομονή.

Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

Προηγούμενο άρθρο Ανοικτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου
Επόμενο άρθρο Δήλωση του νέου δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου