Ανοιχτή επιστολή του Σπύρου Ταλιαδούρου


Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο αποφασιστικό σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της.

Δυόμιση χρόνια μετά το δραματικό καλοκαίρι του 2012, άφησε πίσω τον εφιάλτη της οικονομικής χρεοκοπίας και της κοινωνικής κατάρρευσης. Απαλλαγμένη από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και διδαγμένη από τα λάθη που παραλίγο να επιφέρουν την καταστροφή, μπορεί πια να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αρκεί να συνεχίσει με συνέπεια στον ίδιο δρόμο.

Αυτό ακριβώς είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το αν η Ελλάδα θα συνεχίσει σταθερά προς το Αύριο, αν θα προστατεύσουμε ως κοινωνία όσα με μόχθο και θυσίες κατακτήσαμε, ή αν θα τα «τινάξουμε όλα στον αέρα», στερώντας από τη γενιά μας την ελπίδα και από τα παιδιά μας την προοπτική για ένα καλύτερο Αύριο.

Σε αυτόν το δύσκολο αγώνα, συμμετέχω όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια της ακατάλυτης μεταξύ μας σχέσης εμπιστοσύνης, με το ίδιο πάντα υψηλό αίσθημα ευθύνης, την ίδια συνείδηση αποστολής και την ίδια απόφαση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ζητώ τη στήριξή σας για να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκινήσαμε για την ανάπτυξη της Καρδίτσας. Μαζί κρατήσαμε την ελπίδα ζωντανή, μαζί θα κάνουμε πράξη την ανόρθωση της πατρίδας.

Φιλικά,

Σπύρος Ταλιαδούρος

 

Προηγούμενο άρθρο Το Ποτάμι η δική σου δύναμη
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 25ης Ιανουαρίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας